Om oss

"Renheten gör att glädjen blomstrar, Leenden kommer tillbaka och ledsna tankar avstå"

 

(gammal ordspråk)

Hemstädning

Storstädning

Flyttstädning

Trappstädning

Kontorsstädning

Lagerstädning

Lokalstädning

Dödsbostädning

Fönsterputs

Byggstädning

Hemtjänst

Om Oss

 

Falek Service är ett service företag som är etablerad i Falköping.

Vi har specialiserade medarbetare som är placerade över hela regionen och därför vi kan erbjuda effektivitet och ett garanterad arbete under förmånliga priser. Inga dolda avgifter.

Vår största mål är NÖJDA KUNDER

Vi lämnar garanti på alla våra tjänster

Om du anlitar oss får du utbildade städare som åtar sig både mindre och större städuppdrag, med samma stora engagemang och noggrannhet. Våra städare har stor kunskap kring olika sorters produkter och verktyg vilket gör att vår städning går snabbt samtidigt som ni får ett skinande resultat.

 

Miljömedvetenhet

På grund av att vi har städat folks hem och kontor i så många år känner vi att miljön måste vara väldigt viktigt, därför arbetar vi alltid efter miljövänliga metoder och redskap, vilket resulterar i att genom att anlita oss får ni inte bara får ett rent hem, utan du bidrar också till en bättre miljö för dig och dina barn.

Våra tjänster

Vi har många olika städtjänster, allt för att underlätta vardagen för dig. Våra erfarna medarbetare utför alltid ett excepionellt utfört arbete och vi har alltid städgaranrti på alla våra tjänster. Med det menar vi att du som kund alltid ska vara 100% nöjd efter utfört arbete. Skulle du inte mot all förmodan vara helt nöjd med vårt arbete ser vi till att återgärda det.

Är du privatperson kan du även använda dig av RUT-avdraget i alla våra städtjänster som ger dig upp till 50% i skatteavdrag på arbetskostnaden.

Vill du veta mer om våra tjänster är du varmt välkommen att besöka vår hemsida eller kontaka oss på telefonnummret: 072-854 5442 så berättar vi mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig att få en renare vardag

Med vänliga hälsningar

Falek Service,

din städfirma i Falköping__

Jobba hos oss

Falek Service F-Skattebeviljad Copyright @ All Rights Reserved 2016 Momsregistrerade Uppdaterad: februari 2018