VAD VÅRA KUNDER SÄGER OM OSS

"Det är ett nöje för mig att kunna rekommendera Falek Service som jag har som regelbundet städhjälp i min villa, efter att ha grundligt jämfört med andra firmor. Till skillnad från många andra städfirmoerbjuder dom ett personling bemötande och ansvarstagande där man känner deras engagemang. Uppgifterna utförs noggrant och resultatet är utmärkt. De är flexibla och hjälper till att göra det som önskas på tid och sätt som passar mig. Ofta har de tågit egna initiativ och hjälpt med förslag och förbättringar som en mera opersonligt städfirma aldrig skulle gjort utöver att deras arbete präglas av pålitlighet och noggrannhet, bemöter dom också med vänlighet och engagemang enligt min erfarenhet”

Per-Erik B. 

psykiater

Seriös städfirma med sån fint kundbemötande! Expanderar nu också inom snickeri :) Rekommenderas varmt.

Maria Olsson

PROJEKTEXEMPEL

Före

Efter

Flytta gamla danska sjöstenar lägga nya


I den första bilden til vänster Ni kan observera att de gamla stenar ligger ojämna. Något normal efter långa år de blev placerade där. 

Vi lyfte upp de, jämnade marken och lagg i samma stenar men tvättades innan. Lite imagination gav utrymme till nytt utseende i hela husets framsidan. 

ALTANER & UTEPLATSER


Vi bygger nya altaner och också renoverar gamla, Vi sköter trädgården, klipper gräset och trimmar kanterna, klipper buskarnas ojämna grenar och planterar nya växter......

Före

Efter

Gräva upp gamla buskar, röja bort gamla balkar och göra allt på nytt


Den delen av trädgården vår gränsen till villan intill. Vi grävde upp både gamla buskar och rutna balkar. Vi satt i ett helt nytt liten mur i trä på ca 30 cm hög och planterade sent nya buskar

VI KAN HJÄLPA DIG